Barbecues / BBQ

Heeft u al een barbecue? Het wordt langzaam weer wat warmer en wat is er nu lekkerder dan, op een mooie en warme zomerse avond, heerlijk buiten het eten te bereiden? Barbecues, buitenkeukens en alle bijbehorende accessoires kunt u vinden bij Tuincentrum Roden in Roden nabij Leek en Peize. Zo weet u zeker dat u tijdens de aankomende mooie zomeravonden kunt genieten van een heerlijke maaltijd. Mocht u geen tuin hebben maar een balkon, dat is geen probleem. Wij hebben ook kleine elektrische barbecues die u prima op het balkon kunt gebruiken. Kom eens gezellig langs bij Tuincentrum Roden voor advies. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. 

Assortiment barbecues

Bij Tuincentrum Roden vindt u diverse soorten barbecues in ons assortiment. Zo hebben wij fantastische barbecues van de merken Weber en Barbecook. Of u nou voor een gasbarbecue, elektrische barbecue of houtskool barbecue gaat; al deze barbecues zijn van uitstekende kwaliteit en kunt u lang van genieten!

Weber: sinds 1952 geeft Weber® alles wat nodig is voor het 'Weberen'. Weber® heeft in Chicago uit een simpele scheepsboei de ketelbarbecue uitgevonden. Tot op heden maakt Weber nog steeds gebruik van deze barbecues. In ons assortiment hebben we verschillende barbecues om aan al uw barbecue wensen te kunnen voldoen. Zo hebben wij onder andere:

  • Weber One Touch Original 57
  • Weber Compact Kettle 47
  • Weber Elektrische Barbecue Q140
  • Weber Gas Barbecue Q120

Naast barbecues bieden wij ook diverse Weber barbecue accessoires. Dit om de barbecue beleving helemaal compleet te maken. Zo heeft Tuincentrum Roden onder andere Weber afdekhoezen, Weber RVS polishers en Weber barbecue ontreiniger. 

Barbecues_Tuincentrum Roden

Barbecook: is een merk van het Belgische bedrijf SAEY Home & Garden. De eerste Barbecook® barbecue ontstond in 1985. Aanleiding was de vaststelling dat barbecues vaak erg primitief waren. Barbecook streefde er dan ook vanaf het begin naar om barbecueën efficiënter en veiliger te maken. Zo is onderandere het aanmaaksysteem QuickStart® ontstaan. De barbecues van Barbecook die u onder andere kunt vinden bij Tuincentrum Roden zijn:

  • Barbecook optima Ceram II
  • Barbecook Major Ceram II
  • Barbecook Arena Ceram II
  • Barbecook Amica Black Tafelbarbecue

Barbecues_Tuincentrum Roden

Barbecue kopen in Roden

Zou u ook graag meer willen weten over onze barbecues? Kom dan gezellig langs Tuincentrum Roden om ons aanbod barbecues te bekijken. Onze ervaren medewerkers helpen u maar al te graag met al uw vragen over onze barbecues. In de zomer is het ideaal om lekker in de tuin of op het balkon gezellig met familie of vrienden te barbecuen. Loopt het water u al in de mond? Wacht dan niet langer en kom langs bij Tuincentrum Roden nabij Leek en Peize. Onze exacte locatie en openingstijden kunt u vinden op onze contactpagina. Graag tot snel bij Tuincentrum Roden!