Barbecues / BBQ

Barbecueën draait om gezelligheid en lekker eten. Wij hebben verschillende barbecues van Weber® en Barbecook® die aan sluiten bij al uw barbecue wensen. Toch is het eerst handig om te kiezen wat voor BBQ het best bij u past: een houtskoolbarbecue, gas barbecue of een elektrische barbecue.

Houtskoolbarbeque:
Voor veel mensen is het aanmaken van een houtskoolbarbecue onderdeel van deze gezelligheid. Wilt u genieten van het echte authentieke barbecuegevoel dan is de houtskoolbarbecue de beste keuze voor u. Bovendien krijgt uw vlees de kenmerkende houtskoolsmaak.

Gas barbecue: 
Een gasbarbecue is erg gemakkelijk in gebruik. U hoeft alleen een gasfles aan te sluiten en enkele minuten na het ontsteken is deze barbecue gebruiksklaar. U kunt de temperatuur goed reguleren regelaar verder of minder open te draaien. Een bijkomend voordeel is dat de gasbarbecue goedkoper is in gebruik dan bijvoorbeel de houtskoolbarbecue. 

Elektrische barbecue:
Met een elektrische barbecue profiteert u van het ultieme gebruikersgemak. Deze barbecue is snel opgewarmd en gebruiksklaar. Daarnaast is de temperatuur goed onder controle te houden. Populair zijn de wat kleinere modellen die gemakkelijk schoon te maken zijn. Verder heeft u met de elketrische BBQ een minimale rookontwikkeling, dit kan voordelig zijn als u een inpandig balkon heeft of als u slecht tegen rook kunt.