Gezien in de folder: Oase van rust

Waterplanten

Met een mini-vijver op je terras of tuintafel maak je je tuin meteen zen. Prachtig dat frisse groen van de drijfplantenmix met o.a. vlotvarentje, watersla en roodworteldrijfplant. Deze laatste kleurt prachtig rood als de temperatuur omlaag gaat. Een drijfplantje met herfstkleur dus! Daarnaast japanse holpijp en papyrusplant die beiden prachtig boven water uitsteken. En als kers op de taart een prachtige waterlelie. Kom naar ons tuincentrum en kies daar de allermooiste vijverplanten uit.

Vijver-Koningin

De waterlelie is koningin van de waterplanten, deze mag dus niet ontbreken in een (mini-)vijver. Waterlelie Nymphaea ‘Wanvisa’ heeft prachtige oranjerode gevlekte bloemen van 10 cm diameter. Bijzonder want dit is de eerste winterharde waterlelie met gevlekte bloembladeren! Daarnaast heeft deze beauty ook bijzondere bruingroen gevlekte bladeren van 12-15 cm doorsnede. Deze waterlelie voelt zich thuis bij een waterdiepte van 40-100 cm.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Roden geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...