schetsservice op zaterdag 20 april

Kom naar de schetsservice op 20 april 2013,

van 10.30 tot 17.00 uur aan de Westeresch 7  in Roden

Heb je zelf geen idee hoe je de tuin wilt inrichten? Heb je wel een idee, maar weet je niet hoe je dat in jouw tuin kunt verwerken? Kom dan op 20 april naar het Tuincentrum in Roden en laat  een tuinschets maken door tuinontwerpster Elly Borsboom van Happy Gardens. Van 10.30 uur tot 17.00 uur tref je Elly aan in de kas.  Het is ook mogelijk om advies voor de beplanting te krijgen.

Een schets is een potloodtekening op schetspapier. In de tekening wordt globaal de inrichting van de tuin getekend. Neem zelf een plattegrond mee, een paar foto's en vertel  mij met hoeveel personen de tuin wordt gebruikt en wat je graag doet in de tuin. Het is de eerste stap naar jouw tuin.  Maak het waar.

 

 

 

 

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Mooie Moederdag cadeautips

Het is bijna Moederdag: tijd om je moeder in de bloemetjes te zetten! Letterlijk of figuurlijk. Ons tuincentrum puilt uit van mooie planten (voor buiten én binnen) en sfeervolle accessoires waarmee je haar zeker opfleurt.

Lees meer...
15 tuintips voor de maand mei

Er is nu van alles te doen om de tuin, het balkon of (dak)terras fris en fleurig te maken. Ons tuincentrum in Roden zet 15 klussen en klusjes voor deze maand op een rij. Fijn en ontspannend om te doen, zeker bij een stralend lentezonnetje.  

Lees meer...