Kamerplanten

Kamerplanten in alle soorten en maten! Grote kamerplanten (kamerbomen), cactussen, bloeiende kamerplanten en mini plantjes. Bent u op zoek naar een mooie kamerplant en woont u in de omgeving van Roden, Groningen, Assen of Leek? Bezoek Tuincentrum Roden voor de mooiste, verse kamerplanten uit uw regio! 

Soorten kamerplanten

Ons tuincentrum heeft een prachtige kamerplantenafdeling, waar wij erg trots op zijn. Met ruim twintig plantentafels die elk hun eigen thema hebben bieden wij een brede keuze aan:

  • Kleine en grote kamerplanten
  • Groene en bloeiende kamerplanten
  • Exotische kamerplanten
  • Cactussen en vetplanten
  • Kamerplant arrangementen

Om het overzichtelijk voor u te maken hebben we onze kamerplanten verdeeld over twintig diverse plantentafels. Zo hebben we bijvoorbeeld een cactustafel en een tafel met succulenten. We rangschikken onze planten ook vaak op kleur: rode bloemen, roze bloemen en witte bloemen staan bijvoorbeeld bij elkaar. Niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook om inspiratie uit halen! Kamerplanten hebben een belangrijke taak in uw huis: ze zuiveren namelijk de lucht, zorgen voor zuurstof en houden de luchtvochtigheid op peil. Vraag ook eens naar onze Air So Pure luchtzuiverende kamerplanten. Deze planten zorgen voor een nóg betere luchtkwaliteit. Onze deskundige medewerkers voorzien u graag van advies over de verzorging van de diverse soorten kamerplanten uit ons assortiment.

Populaire kamerplanten kopen

In ons brede assortiment kamerplanten vindt u vele populaire soorten. De Orchidee is de meest bekende kamerplant van Populaire kamerplanten kopen bij Tuincentrum RodenNederland met een diversiteit aan sierbloemen. De plant kent een grote kleurendiversiteit. U koopt bij ons orchideeën waarvan de bladeren één kleur hebben, zoals wit of roze, maar ook orchideeën waarvan de bladeren meerdere kleuren hebben. De verzorging van een orchidee is niet erg intensief. U hoeft de plant slechts één keer per week water te geven. Zet uw orchidee op een zonnige plaats neer, maar zorg er voor dat deze niet te veel direct zonlicht ontvangt. Bij Tuincentrum Roden koopt u ook diverse soorten hangplanten voor binnen. Heeft u maar weinig plaats voor planten in uw woonkamer? Een hangplant kan uitkomst bieden! Geef deze planten een hoog plekje en ze nemen maar weinig ruimte in. Daarnaast geven hangplanten een originele uitstraling aan uw woonkamer.   

Grote kamerplanten

Bij Tuincentrum Roden koopt u zowel grote kamerplanten als miniplanten. Een grote kamerplant zorgt in één klap voor een frisse en groene uitstraling van uw woonkamer. Een voorbeeld van één van onze XXL kamerplanten is de palm. Het is ook heel leuk om uw vensterbank te versieren met verschillende miniplantjes. Creëer een speels effect door de miniplantjes op een leuke manier neer te zetten. Een populair miniplantje is bijvoorbeeld de cactus, maar we verkopen hier ook grotere soorten van. Cactussen hebben maar heel weinig verzorging nodig. Ze slaan, net als vetplanten, water op en het duurt een tijdje totdat deze watervoorraad leeg is. Onze cactussen en vetplanten zijn geschikt voor op een zonnige standplaats.

Kamerplant arrangement samenstellen

Met een kamerplant alleen bent u er nog niet. U heeft ook nog een bijpassende schaal, pot of mand nodig. Wij stellen graag leuke arrangementen voor u samen waarbij we u kamerplanten naar keuze combineren met onze prachtige potterie. Op onze kamerplantenafdeling staan ook al enkele voorbeelden voor u klaar. Als u er voor kiest om een arrangement te laten samenstellen betaalt u alleen voor het materiaal; oppotten is gratis! Wij laten u graag de diverse mogelijkheden zien. Kom snel eens bij ons langs in Roden (regio Groningen)!