Tuinplanten

Bent u op zoek naar tuinplanten in Roden nabij Groningen, Assen, Leek en Peize? Dan bent u bij tuincentrum Roden aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment tuinplanten voor u in ons tuincentrum. Voor ieder seizoen zijn er tuinplanten in ons tuincentrum te vinden. 

Soorten tuinplanten

In ons tuincentrum vindt u verschillende soorten tuinplanten. Deze verdelen we in de volgende categorieën:

Combineren van verschillende soorten tuinplanten

Wist u dat de combinatie van tuinplanten juist tot een mooi geheel kunnen zorgen? Een goede combinatie is een verzameling van tuinplanten met verschil in vormen, bloeiwijze en blad.  Eénjarige perkplanten kunt u daarom vaak heel goed combineren met vaste planten. Maar ook heesters in combinatie met bloembollen en rijke bloeiers maken uw tuin tot een natuurrijke en bloeiende plek. En niet alleen wanneer u een grote tuin met veel zon heeft, ook in een schaduwrijke tuin, klein balkon of dakterras zijn er prachtige combinaties van tuinplanten te maken. Het is vooral belangrijk om een aantal soorten tuinplanten en kleuren op meerdere plekken terug laten komen zodat er een geheel ontstaat. Uiteraard adviseren wij u in ons tuincentrum in Roden nabij Groningen en Assen hierover graag!

Kom voor tuinplanten naar tuincentrum Roden

In ons tuincentrum in Roden nabij Groningen en Assen helpen we u graag de juiste tuinplanten uit te zoeken. Onze specialisten hebben veel kennis van de tuinplanten en kunnen u naar persoonlijke voorkeur en situatie een advies op maat geven. Dus of u nu een tuin met veel zon, juist veel schaduw, een klein balkon of een dakterras heeft, er zijn altijd wel tuinplanten te vinden die het beste passen in uw situatie. Kom voor advies zeker even langs in ons tuincentrum in Roden of bel ons op 050-5011188 bekijk hier onze openingstijden en contactgegevens