Sfeer en cadeau

Naast kamerplanten en tuinplanten kunt u bij ons terecht voor de nieuwste en mooiste trends in sfeerartikelen en woonaccessoires voor binnen en buiten. Prachtige gietijzeren vazen die zowel binnen als buiten goed tot z'n recht komen of mooie zijde bloemen en planten om een moeilijke hoek in uw huis op te vrolijken. Het glaswerk in diverse kleuren kunt u mooi combineren met planten en bloemen.

Assortiment sfeerartikelen

Ziet u het al voor zich? Hippe kussens, gezellige kaarsen en mooie sfeerverlichting om gezellige hoekjes te creëren in uw tuin of woonkamer.  Bij Tuincentrum Roden kunt u volop inspiratie opdoen! Op onze sfeerafdeling kunt u voor u zelf, of voor iedere feestelijke gelegenheid wel een leuk cadeau vinden. Zo bieden wij een breed assortiment aan:

  • Kaarsen: in ons tuincentrum nabij Groningen kunt u terecht voor kaarsen in allerlei soorten en maten. Wij hebben stompkaarsen, bolkaarsen, geurkaarsen, druipkaarsen en dinerkaarsen welke u naar wens kunt combineren met een mooie kandelaar of een bijpassende schaal of dienblad.
     
  • Foam-en zijdebloemen: naast onze snijbloemen en tuin- en kamerplanten hebben wij een uitgebreide afdeling met foambloemen, zijdebloemen en -planten. Een combinatie van een trendy pot met een zijden orchidee is niet van echt te onderscheiden. Bovendien heb je er geen omkijken naar en staan ze bijzonder decoratief. 
     
  • Kussens: Met frisse nieuwe kussens geeft u een geheel nieuwe look aan uw meubels. Bij ons in het tuincentrum vindt u kussens voor uw lounge set, dining set of lekkere comfortabele zitkussens. Kussens zijn echte sfeerartikelen.
     
  • Woonaccessoires: Denkt u aan potten, vazen en manden om  tuin en balkon gezellig te maken. Leuke fotolijstjes, spiegels, beeldjes, geurstokjes, mooie boeddha’s of trendy artikelen met inspirerende spreuken om die kale hoek net iets op te leuken. Of meer praktische artikelen als kapstokken, deurmatten of mooie gieters in zowel kunststof als zink.

Bent u ook benieuwd naar onze andere producten? Neem dan een kijkje in ons assortiment.

Sfeerartikelen en woonaccessoires bewonderen

U bent van harte welkom om bij Tuincentrum Rode onze sfeerartikelen en woonaccessoires te bewonderen. Wij zijn gelegen in Rode, nabij Groningen. Kom eens gezellig langs! Onze openingstijden en adres kunt u op onze contactpagina vinden.