Potterie

Bent u op zoek naar potterie voor uw planten? Bij Tuincentrum Roden kunt u diverse soorten potten vinden voor binnen én buiten. Wanneer u planten in een pot gaat stoppen moet u er rekening mee houden dat planten in potten en bakken hebben een betere verzorging nodig hebben dan planten in de grond. De keuze in potten en manden is groot. Geglazuurde potten hebben het voordeel dat het water in de pot minder verdampt dan in de roodstenen (terracotta) potten. In de terracotta potten zit veel kwaliteitsverschil, de goedkopere soorten zijn vaak poreuzer dan de duurdere goed doorgebakken. In de winter kan het dus voorkomen dat de goedkopere potten stuk vriezen. Vraag daarom deskundig advies aan één van onze medewerkers in ons tuincentrum. U kunt natuurlijk ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Onze contactgegevens kunt u vinden op onze contactpagina. 

Potterie_Tuincentrum Roden

Een pot voor elke stijl

Wat uw stijl in uw huis of tuin ook is, er is bij ons tuincentrum in Roden altijd wel een pot te vinden die hier perfect bij past. Vaak is het zo dat de stijl in huis wordt doorgetrokken naar de tuin. Heeft u een strakke en moderne stijl? Een landelijke stijl of wellicht wel industrieel? Dan maken potten die goed bij uw stijl passen het natuurlijk helemaal af. Kom daarom eens langs bij tuincentrum Roden om te kijken welke pot uit ons assortiment het best bij uw interieur past. Ook kunt u bij ons terecht voor vele mooie tuinplanten en kamerplanten.  Zo kunt u dus meteen een mooie plant en pot combinatie maken! Mocht u twijfelen of uw combinatie wel geschikt is, dan kunnen onze medewerkers u natuurlijk altijd even helpen. 

Potterie_Tuincentrum Roden

Potterie kopen in Roden

In ons tuincentrum in Roden nabij Groningen en Assen helpen we u graag met het uitzoeken van de juiste potten voor u. Onze specialisten hebben veel kennis van planten en potten en kunnen u naar persoonlijke voorkeur en situatie een advies op maat geven. Kom voor advies of om inspiratie op te doen zeker even langs in ons tuincentrum in Roden of bel ons op 050-5011188 bekijk hier onze openingstijden en contactgegevens. Graag tot ziens bij Tuincentrum Roden!