Grond- en meststoffen

Heeft u grond- en meststoffen nodig voor uw tuin? Bij Tuincentrum Roden vindt u onder andere diverse soorten grondsoorten zoals turf, potgrond, tuingrond. Tuinplanten hebben naast goede grond ook meststoffen nodig. Rozen, gazons en meerderjarige planten verlangen minstens één keer per jaar naar goede voeding. Koop meststoffen en compost bij ons in het tuincentrum in Roden. Geef tuinplanten een boost en laat hen stralen als nooit tevoren. Heeft u vragen over welke tuingrond of potgrond geschikt is voor uw tuinplanten? Vraag onze medewerkers om advies, zij weten alles van grond- en meststoffen en adviseren u graag! 

Speciale potgrond

Naast de traditionele potgrond is er tegenwoordig bijna voor elke categorie tuin- en kamerplanten wel een speciale potgrond die de planten ook daadwerkelijk beter laat groeien en bloeien. Kamerplanten lijken in eerste instantie niet geschikt voor extra voeding, maar juist kamerplanetn verlangen zo nu en dan naar een extra energizer. Tuinplanten in de grond halen voedingsstoffen uit de grond, maar kamerplanten hebben het slechts te doen met de pot waarin ze zijn geplant. Zorg er dus voor dat u op tijd uw kamerplanten voedt met potgrond. Bij Tuincentrum Roden vindt u DCM Universele potgrond en allerlei speciale potgrond, zoals potgrond speciaal voor cactussen. Deze potgrond bevat meer mineralen dan gewone potgrond. Vraag ons personeel om advies, zij weten precies welke planten welke potgrond nodig hebben.

Potgrond speciaal - Tuincentrum Roden

Potgrond voor kamerplanten

Kamerplanten hebben andere eisen aan potgrond dan tuinplanten. Daarom vindt u bij Tuincenrtum Roden potgrond voor kamerplanten en potgrond voor tuinplanten. DCM Universele potgrond volstaat overigens voor elke plant, tuin- of kamer. Maar wilt u echt in de behoefte van uw plant voorzien? Vraag dan om hup van één van onze medewerkers. Zij weten alles van potgrond en planten! Potgrond voor kamerplanten bevatten voedingswaarden die kamerplanten nodig hebben. Orchideeën gedijen eigenlijk het best op boomschorssnippers, haal dus speciale potgrond voor Orchideën bij Tuincentrum Roden.

Meststoffen voor tuinplanten

Meststoffen bevatten veel voedingsstoffen als kalk, mineralen, kalium en fosfor. Tuinplanten of gazons hebben andere voedingsstoffen nodig dan bijvoorbeeld fruitplanten. Vraag daarom altijd om advies aan één van onze medewerkers. Kom naar Tuincentrum Roden voor onder andere:

  • biologische meststoffen
  • organische meststoffen
  • kunstmatige meststoffen
  • gazonmeststoffen

Ook voor bijvoorbeeld kalk voor het op peil houden van de zuurgraad van het gazon, komt u naar Tuincentrum Roden. Kalk het gazon in het voorjaar en in het najaar. Ook rozen en klimplanten hebben behoefte aan meststoffen. Verwen uw planten en aanschouw een vollere en intensere bloei. 

Meststoffen - Tuincentrum Roden

Koop grond- en meststoffen in Groningen

Heeft u grond- of meststoffen nodig voor uw planten? Bij Tuincentrum Roden, nabij Groningen koopt u potgrond, tuingrond en tuinaarde voor uw tuinplanten. Meststoffen voegen voedingsstoffen aan de potgrond of tuinaarde toe. Plant tuinplanten nooit alleen in meststof. Meststoffen moet u mengen met tuinaarde of potgrond. Voor de gebruiksaanwijzing, raden wij u aan om de verpakking te raadplegen.. Kom langs voor een advies of neem een kijkje op onze grond- en meststoffenafdeling. Plan uw route naar ons tuincentrum nabji Groningen op de contactpagina. U bereikt ons tuincentrum gemakkelijk vanuit Groningen. Tot snel bij Tuincentrum Roden!