Kerstartikelen

50% KERST SALE BIJ TUINCENTRUM RODEN

Bent u op zoek naar leuke kerstartikelen voor de kersttafel of kerstboom? De voorbereidingen zijn in volle gang! Ook dit jaar kunt u uw geluk niet op bij Tuincentrum Roden. Onze kerststhop opent op zaterdag 29 oktober! Vanaf eind oktober koopt u alles voor een mooie en sfeervolle kerst. Geniet van gezelligheid en doe oneindig veel inspiratie op voor het versieren van uw eigen huis en tuin. Het is nooit te vroeg voor kerstartikelen! Kom langs bij de kerstshop van Tuincentrum Roden en doe stiekem alvast de eerste kerstinkopen.

Sfeerimpressie

 

 

 

Kerstartikelen bij Tuincentrum Roden

Bent u op zoek naar een echte kerstboom of een kunstkerstboom? Met de kerstdagen mogen kerstverlichting en kerstversiering natuurlijk niet ontbreken. Kom bij ons tuincentrum langs om alvast de kerstsfeer te proeven en te zien wat de nieuwste artikelen van 2022 zijn. Onze medewerkers staan voor u klaar en geven u graag advies over ons kerstassortiment. Bekijk onze openingstijden en dan zien we u graag binnenkort in ons tuincentrum!

Kerstartikelen_Tuincentrum Roden

De nieuwste kerstartikelen bij Tuincentrum Roden

Het warme en gezellige gevoel van Kerstmis, dat is toch een heerlijk gevoel? Om al een beetje in de kerstsfeer te komen, kleedt u uw huis en tuin langzaam aan met de allerleukste kerstartikelen van Tuincentrum Roden. Wat dacht u van een mini kerstboom of een lichtgevend rendier in de tuin? Bent u tevens op zoek naar duurzame, energiebesparende kerstverlichting? In tijden van hoge energiekosten wilt u natuurlijk energiezuinige kerstverlichting. Bij Tuincentrum Roden verkopen we verschillende soorten ledverlichting. Versier bomen, hagen en heesters bijvoorbeeld met buitenverlichting. Daarnaast mag een mooie kerstkrans aan de voordeur natuurlijk niet ontbreken. Zo verwelkomt u uw gasten op een feestelijke manier!

Kerstartikelen  - Tuincentrum Roden

Kerstversiering voor in de kerstboom

Tegenwoordig zijn er eindeloos veel stijlen als het gaat om kerstversiering in de kerstboom. Wat uw lievelingskleur ook is, kerstversiering voor in de kerstboom is er in alle soorten kleuren verkrijgbaar. Wij hebben kerstballen, kerstslingers en andere moderne kerstaccessoires voor in de kerstboom, zoals strikken, dieren en figuren. Het leuke aan het versieren van de kerstboom is dat er geen grenzen bestaan. Met kerst is niets te gek! Hoe zorgt u ervoor dat u helemaal in de kerststemming komt met het versieren van uw kerstboom? Tuig de boom samen met het gezin op en zet een lekker kerstmuziekje op de achtergrond om het extra leuk te maken.

Kerstballen - Roden

Kerstdecoratie in huis

Naast de kerstboom met mooie kerstversiering zijn er nog meer manieren om uw huis helemaal in de kerststemming te brengen. Maak bijvoorbeeld bepaalde 'hoekjes' in huis en kleed deze in kerstsferen aan. Wat dacht u van de vensterbank? Plaats een mooi kerstdorp in de vensterbank met bijvoorbeeld nep-sneeuw of een nep-bontje met een kerstman erop. In ons tuincentrum in Roden vindt u ook diverse soorten kerstdecoratie zoals kerstmannen, sledes met rendieren en kerststallen. Ook voor kleine decoratie-kerstbomen met lampjes bezoekt u ons tuincentrum in Roden. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Tuincentrum Roden.

Kerstartikelen kopen bij Tuincentrum Roden

Bent u ook enthousiast geworden over onze kerstartikelen? Kom gezellig bij Tuincentrum Roden langs om helemaal in de kerststemming te komen! Heeft u vragen over ons assortiment of bent u op zoek naar een speciaal product? Neem gerust contact met ons op. Op onze contactpagina vindt u onze openingstijden. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij Tuincentrum Roden!