Kunstkerstbomen

50% KERST SALE BIJ TUINCENTRUM RODEN

Heeft u absoluut geen zin in uitgevallen naalden? Heeft u ook geen zin in het gesleep met een echte kerstboom? Dan hebben wij een heel goed alternatief voor u, namelijk de kunstkerstboom. Vroeger zagen kunstkerstbomen er erg nep uit, maar tegenwoordig lijkt een kunstkerstboom net echt. U bent van harte welkom om onze kunstkerstbomen met eigen ogen te komen bekijken in ons tuincentrum in Roden. Ons tuincentrum is geheel omgetoverd in kerstsfeer. Bekijk onze kerstartikelen en maak van kerst 2022 een magisch feestje.

Kunstkerstbomen - Roden

Voordelen kunstkerstboom

Een echte kerstboom heeft voordelen, maar een kunstkerstboom heeft ook zo zijn voordelen. Die hebben we even voor u op een rijtje gezet:

  • Kunstkerstbomen zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten.

  • Een kunstkerstboom zit altijd verpakt in een handige doos, die u gemakkelijk opbergt na de kerstdagen.

  • Kunstkerstbomen zijn gemakkelijk op te tuigen en in model te brengen.

  • Er zijn kunstkerstbomen waar de verlichting al in zit verwerkt, zo heeft u geen gedoe met lichtsnoeren.

Kunstkerstboom met verlichting

Heeft u geen zin in gedoe met lichtsnoeren helemaal door de war uit de doos komen? Koop dan een kerstboom met verlichting. Bij Tuincentrum Roden koopt u kunstkerstbomen met ingebouwde verlichting. Dit scheelt u tijd en moeite en de lichtjes zitten direct op de goede plek. Kies uit verschillende soorten kunstkerstbomen met verlichting. Zo kiest u bijvoorbeeld uit warm LED licht en wit licht. Kunstkerstbomen met ingebouwde verlichting zijn wat duurder dan de gewone variant. Bedenk uzelf wat u ervoor over heeft om vliegensvlug klaar te zijn met het opzetten van de kerstboom. Want met een kunstkerstboom met ingebouwde verlichting is de klus zo geklaard! Kom langs bij ons tuincentrum in Roden en aanschouw ons aanbod. Wij hebben verschillende kleuren, maten en prijzen aan kunstkerstbomen met verlichting.

Kunstkerstboom - Roden

Witte kunstkerstboom

Naast prachtige groene kunstkerstbomen die net echt lijken, koopt u bij ons op de kerstafdeling ook witte kunstkerstbomen. Deze sprankelende bomen zijn echte blikvangers. Zet een witte kunstkerstboom in uw woonkamer en geniet sowieso van een witte kerst. Hang gekleurde ballen in de boom en kies de gekste ornamenten uit ons assortiment. Naast witte kerstbomen hebben wij ook smalle kunstkerstbomen: ideaal voor de kleinere ruimte. Vraag ons personeel om advies als u er even niet uit komt, zij zijn altijd bereid te helpen! 

Kleine kunstkerstboom

Ook voor een kleinste kunstkerstbomen, al vanaf 20 cm, komt u naar Tuincentrum Roden. Wij hebben kleine kunstkerstbomen in schattige jute mandjes. Leuk voor op de kinderkamer, voor op het toilet, voor in de gang of voor op de bijzettafel. Versier uw hele huis met kerstversiering. Niets is te gek tijdens Kerstmis! Maak van kerst 2022 een feestje. Wij bieden een ruime winkelgelegenheid waar u alles koopt wat u nodig heeft voor een gezellige kerst. 

Kunstkerstboom kopen in Roden

Bij Tuincentrum Roden, in de buurt van Groningen koopt u prachtige kunstkerstbomen. Wij verkopen kunstkerstbomen van verschillende merken en in verschillende prijsklassen. Onze kerstafdeling staat er weer prachtig bij. Heeft u een mooie kunstkerstboom gevonden maar bent u nog op zoek naar kerstdecoratie? Bekijk dan ons assortiment van kerstverlichting en kerstversiering. Kom langs in ons tuincentrum, er zit vast en zeker een geschikte boom voor u bij! U vindt onze openingstijden en adresgegevens op onze contactpagina.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kerstartikelen