Cactussen en vetplanten

Cactussen en vetplanten zijn prachtige kamerplanten die mooi staan bij ieder interieur. Of u nou landelijk of industrieel woont, een cactus of een vetplant is altijd een goed idee. Helemaal voor de personen onder ons zonder groene vingers! Kom langs in ons tuincentrum in Roden voor ons gehele assortiment cactussen en vetplanten.

De verzorging van uw cactus en vetplant

Cactussen en vetplanten zijn beide succulenten. Dit betekent dat zij het water wat zij krijgen opslaan in hun wortels, stengels en bladeren. Hartstikke handig! Zo hoeft u namelijk minder om te kijken naar deze mooie planten, maar heeft u er wel lang plezier van. U kunt gerust een paar weken op vakantie zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw cactus of vetplant. Eens in de twee weker water geven is voor de meeste cactussen en vetplanten ruim voldoende. In de rustperiode, meestal de winter, hebben cactussen vrijwel geen water nodig. Vetplanten hebben in deze periode wel water nodig, maar minder dan normaal. 

Allerlei cactussen en vetplanten in combinatie met een mooie pot

Cactussen en vetplanten zijn er in allerlei verschillende soorten. Deze soorten zijn dan ook weer onderverdeeld én in verschillende maten te koop. Bent u op zoek naar een aantal mini cactussen bij elkaar? Of juist één hele grote cactus voor midden in de woonkamer? Ook hiervoor bent u bij Tuincentrum Roden aan het juiste adres. Cactussen en vetplanten zijn planten met een stoere uitstraling. U kunt dit combineren door ze in een stoere pot neer te zetten, maar een schattige roze pot met een stoere cactus kan ook een goede combinatie zijn. Kijk voor prachtige potten voor bij uw cactus of vetplant eens op ons potterie afdeling. Hier verkopen wij bloempotten en plantenbakken van verschillende formaten en in allerlei kleuren. Bent u op zoek naar die ene perfecte pot die bij uw interieur past? Kijk dan eens bij de terracotta potten. Deze kunt u gemakkelijk zelf decoreren of verven waardoor deze perfect bij uw inrichting past! Ook leuk om een persoonlijke bloempot in huis te hebben staan die de kinderen, of zelfs kleinkinderen, hebben gemaakt.

Populaire cactussen en vetplanten

Er zijn zoveel verschillende soorten cactussen en vetplanten dat de keuze bijna te groot is. Om de keuze iets makkelijker voor u te maken hebben wij voor u populaire vetplanten en cactussen op een rijtje gezet.

Populaire vetplanten:

  • Vrouwentong
  • Echeveria Pink Edge
  • Aloe Variegata

Populaire cactussen:

  • Bolcactus
  • Wolfsmelk cactus
  • Schijfcactus

Tuincentrum Roden_Cactussen en vetplanten

Cactussen en vetplanten kopen bij Tuincentrum Roden

Voor de mooiste cactussen en vetplanten komt u naar Tuincentrum Roden. Zoals onze naam al verraad, ligt ons tuincentrum in Roden. Wij zijn zes dagen per week voor u geopend en hebben een ruim assortiment aan cactussen en vetplanten. Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via de telefoon, e-mail of het contactformulier. Ook kunt u natuurlijk zes dagen per week langskomen in ons tuincentrum in Roden nabij Leek, Altena, Lieveren en Sandebuur. Naast cactussen en vetplanten verkopen wij ook verschillende andere kamerplanten waaronder bloeiende kamerplanten en groene kamerplanten

Bekijk meer productgroepen in de categorie Kamerplanten