Kerstboom Roden

Vier de kerst met ons mee met een prachtige kerstboom in Roden. Bent u woonachtig in Roden en u bent op zoek naar een kerstboom? Op onze kerstafdeling vindt u alles om van uw Kerst een gezellig feest te maken, waaronder een ruim assortiment aan kerstbomen. Nog voordat Sinterklaas ons land verlaten heeft, zijn er volop kerstbomen verkrijgbaar in het tuincentrum in Roden.

Volop keuze voor een kerstboom in Roden

U heeft de keuze uit de volgende kerstbomen bij Tuincentrum Roden: 

  • Picea omorica zilverspar
  • Picea abies  gewone kerstboom
  • Abies nordmanniana   nordmanspar
  • Picea glauca blauwspar

Bovenstaande kerstboom is verkrijgbaar in ons tuincentrum in Roden in verschillende hoogtes. De kerstboom staat bekend om zijn lekkere geur en zorgt voor een ongekende sfeer in uw huis. Veel mensen kiezen tegenwoordig ook voor een kunstkerstboom: geen last van uitvallende naalden en u heeft er langere tijd plezier van. Echter is het mogelijk om ook van een echte kerstboom meerdere jaren te genieten. Onze deskundige medewerkers van ons tuincentrum in Roden kunnen u alles vertellen over de zorg van een echte kerstboom. Ook leuk om de kerstboom helemaal mooi te versieren. Bekijk onze verlichting en versiering eens. 

Kom langs bij ons Tuincentrum 

Ook op onze website vindt u een aantal handige tips en een stukje geschiedenis over de kerstboom. Raadpleeg onze handige tuintips voor meer informatie over de kerstboom en laat u goed adviseren door onze medewerkers van ons tuincentrum in de buurt van Roden. Neem contact met ons op voor vragen, we helpen u graag!