Tuinplanten

Bent u op zoek naar tuinplanten in Roden nabij Groningen, Assen, Leek of Peize? Dan bent u bij tuincentrum Roden aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment tuinplanten voor u in ons tuincentrum. Voor ieder seizoen zijn er tuinplanten in ons tuincentrum te vinden, ons aanbod verschilt dan ook regelmatig. Kom eens gezellig bij ons langs om ons fleurige aanbod tuinplanten te bekijken! Mocht u vragen hebben dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. 

Tuinplanten Roden - zomerbloeiers  

Assortiment tuinplanten in Roden

Bij Tuincentrum Roden vindt u dus diverse soorten tuinplanten. Of u nou van fleurige tuinplanten houdt met veel bloemen, of liever sierplanten heeft, bij Tuincentrum Roden vindt u het allemaal. In ons tuincentrum vindt u verschillende soorten tuinplanten. Deze verdelen we in de volgende categorieën:

Naast tuinplanten bieden wij ook een ruim assortiment aan potterie, waar u uw tuinplanten in kunt doen wanneer u deze niet in de grond plaatst. Ideaal wanneer u graag tuinplanten wilt op uw balkon of dakterras! Want ook deze plaatsen mogen er natuurlijk gezellig uitzien. Om uw tuinplanten te verzorgen hebben wij in ons tuincentrum nog grond-en meststoffen en gewasbescherming. U wilt natuurlijk wel zo lang mogelijk genieten van uw tuinplanten!

Herfst tuinplanten - Roden

Tuinplanten combineren

Wist u dat de combinatie van tuinplanten juist voor een mooi en fleurig geheel kunnen zorgen? Een goede combinatie is een verzameling van tuinplanten met verschil in vormen, bloeiwijze en blad.  Eénjarige perkplanten kunt u daarom vaak heel goed combineren met vaste planten. Maar ook heesters in combinatie met bloembollen en rijke bloeiers maken uw tuin tot een natuurrijke en bloeiende plek.

Wanneer u niet veel zon in uw tuin heeft, maar juist schaduw, kunt u ook prima tuinplanten met elkaar combineren. Op een klein balkon of dakterras zijn er ook prachtige combinaties van tuinplanten te maken. Het is vooral belangrijk om een aantal soorten tuinplanten en kleuren op meerdere plekken terug laten komen zodat er een geheel ontstaat. Uiteraard adviseren wij u hierover graag in ons tuincentrum in Roden nabij Groningen en Assen.

Tuinplanten herfst - Roden

Tuinplanten kopen in Roden

In ons tuincentrum in Roden nabij Groningen en Assen helpen we u graag de juiste tuinplanten uit te zoeken. Onze specialisten hebben veel kennis van de tuinplanten en kunnen u naar persoonlijke voorkeur en situatie een advies op maat geven. Dus of u nu een tuin met veel zon, juist veel schaduw, een klein balkon of een dakterras heeft, er zijn altijd wel tuinplanten te vinden die het beste passen in uw situatie. Kom voor advies zeker even langs in ons tuincentrum in Roden of bel ons op 050-5011188 bekijk hier onze openingstijden en contactgegevens