Keramiek

Op zoek naar stoere, robuuste keramieken potten voor uw binnen- of buitenplanten? Een plant in een keramieken pot geeft een stoere uitstraling. Keramieken potten zijn allang niet meer alleen verkrijgbaar in de kleur rood/bruin. Bij ons koopt u keramieken potten, geglazuurd of ongeglazuurd voor binnen en voor buiten. Kamerplanten komen pas echt tot hun recht in de juiste pot. Heeft u een grote goudpalm in de kamer staan of een mooie monstera plant, maar weet u niet wat voor pot u voor de plant moet kopen? Kom langs en doe inspiratie op. In ons tuincentrum showen wij allerlei soorten kamerplanten in de mooiste potten aan u. Heeft u iets in uw hoofd maar vindt u het niet 1-2-3 bij ons in het tuincentrum? Vraag ons personeel om hulp.

Buiten keramiek pot

Tuinplanten in keramieken potten staan klassiek, stoer en elegant tegelijk. Het groen van de bladeren komt nog mooier uit tegen de rood/bruine kleur van de pot. U koopt keramieken potten voor buiten in alle soorten en maten. Zoekt u een brede, lage schaal voor uw violen? Of juist een grote terracottapot voor uw hortensia's? Wat u ook zoekt, ons assortiment keramieken potten voor buiten is zeer uitgebreid. Kom langs en fleur uw tuinplanten helemaal op met een keramieken buitenpot.

Terracottapot buiten

Keramieken potten, ookwel terracotta genoemd, zijn gemaakt van aardewerk en nemen, elke keer dat u de plant water geeft, een klein beetje vocht op. Houd daar dus rekening mee als u de tuinplanten water geeft. De rood/bruine uitstraling van de pot is onmisbaar in de tuin. De klassieke kleur in combinatie met de diepgroene kleuren van bladeren, is een lust voor het oog. Wilt u uw tuin opknappen en uw tuinplanten een frisse look geven? Bij Tuincentrum Roden vindt u allerlei potten, van groot tot klein, en van licht tot donker. Wij verkopen ook standaards voor uw terracottapotten, zo speelt u een beetje met de hoogte. Terracotta zijn uiteraard ook perfect voor balkonplanten. Geef uw balkon een stoere look met terracottapotten voor buiten.

Keramieken potten buiten - Tuincentrum Roden

Keramiek voor buiten

Het buitenkeramiek is vaak grover dan de series voor binnen. We kunnen deze categorie onderverdelen in geglazuurd en terracotta, een gat in de bodem is meestal een teken dat het om buitenpotterie gaat. De meeste geglazuurde potten kunnen 's winters gewoon buiten blijven staan. Voor terracotta is dat moeilijker omdat het vaak aan de kwaliteit ligt. Een hardgebakken pot neemt minder vocht op en kan 's winters bij vorst niet zo gemakkelijk stuk vriezen. Voor alle potten geldt: op z'n kop opbergen zodat er geen water in kan blijven staan.

Keramieken pot kopen Roden

Ontdek het binnen- en buitenassortiment keramieken potten bij Tuincentrum Roden. Bent u toch op zoek naar bijvoorbeeld een glazen pot of een plastic bloembak? Geen probleem. Onze potterieafdeling biedt voor ieder wat wils. Ons personeel loopt altijd wel ergens in de buurt rond en is altijd bereid om u verder te helpen. Kom langs bij Tuincentrum Roden en geef uw tuinplanten en kamerplanten een boost! U vindt onze contactgegevens op de contactpagina.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Potterie