Dieren verjagen

Heeft u last van (groter) ongedierte en plagen in uw tuin of binnen in huis? En bent u op zoek naar producten om de dieren mee te verjagen? Met de elektrische verjagers van de serie ECOstyle Ultrasonic beschermt u uw gewassen tegen allerlei ongedierte en ander plagen zoals muizen, ratten, spinnen, muggen, mollen en zelfs tegen katten of honden. Deze producten zijn uitbundig getest en bewezen effectief te zijn. Daarnaast brengen deze producten geen schade aan de dieren toe, waardoor het een diervriendelijke manier is om de dieren te verjagen. Bij Tuincentrum Roden nabij Groningen, Assen, Peize en Leek vindt u de producten van ECOstyle Ultrasonic in het assortiment om dieren te verjagen. 

De voordelen van ECOstyle Ultrasonic op een rij

  • De producten zijn hygiënisch en gifvrij. U schrikt zo bijvoorbeeld honden en katten weg met een Ultrasound, zonder de dieren schade toe te brengen.
  • Voor ieder ongedierte is er een specifieke en effectieve verjager. Combineren bij overlast van meerdere plagen is mogelijk.
  • Het is uitbundig getest, is effectief en beschermt het hele jaar!

Effectief dieren verjagen op maat!

Misschien heeft u niet last van één plaag, maar meerdere. Ook daarvoor kunt u de verjagers van ECOstyle gebruiken. U kunt meerdere verjagers combineren naar uw behoefte en situatie. Zo beschermt u uw eigendommen het hele jaar door met elektrische ultrasound producten van ECOstyle.

Hoe werken de dieren verjagers?

De verjagers van ECOstyle zijn elektrisch en daarmee dus ook hygiënisch en gifvrij. Alle apparaten maken gebruik van slimme geluidstechnologieën aangepast op het ongedierte en plagen. Elk dier heeft zijn eigen geluidsfrequentie, daarom hebben wij een verjager specifiek per diersoort. Zelf zult u hier geen last van hebben aangezien de mens op een geheel andere geluidsfrequentie zit, u kunt dus zonder zelf een probleem te ervaren te producten gebruiken. De dieren ervaren alleen een onprettig geluid zodra zij in de buurt komen van de verjager en leren deze plek heel snel te vermijden. Het brengt de dieren zelf dus geen schade toe. 

Dieren verjagen door middel van geluidsfrequenties

De frequentie genereert een onprettig geluid en daardoor ook een onprettige leefomgeving voor dieren. De ultrasounds beïnvloeden hiermee het gedrag van de dieren en zorgen ervoor dat ze de leefomgeving gaan vermijden. Stop de verjager niet in een hoekje met allerlei andere elektrische producten. Dit kan voor enige storing zorgen. Voor optimaal gebruik is het belangrijk om het apparaat zo vrij mogelijk te houden.

Kom voor producten om dieren te verjagen naar Tuincentrum Roden

Wilt u meer informatie over het verjagen van dieren? Kom dan langs bij ons Tuincentrum Roden nabij Assen, Groningen, Leek en Peize en vraag naar de mogelijkheden bij één van onze medewerkers. Bekijk hier onze contactgegevens en openingstijden. Bekijk onze categorie gewasbescherming voor andere hulpmiddelen om uw gewas te beschermen. 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Gewasbescherming