Nordmann kerstboom

Ook zo'n fan van de Nordmann kerstboom en kunt u niet wachten om de kerstboom in huis te halen? Ons tuincentrum is al volledig omgetoverd in de kerstsfeer. Bij Tuincentrum Roden koopt u vanaf eind november weer prachtige kerstbomen. Eén van onze favorieten is de Nordmann kerstboom. Deze prachtige groene spar is een zeer geschikte boom als kerstboom. Wij laten u zien waarom u een Nordmann spar moet kiezen voor de komende kerstperiode. U bent van harte welkom in ons tuincentrum in Roden, nabij Groningen. Wij hebben ons tuincentrum zo ingericht dat u veilig en coronaproof bij ons winkelt. Houd afstand en wees lief voor elkaar.

Voordelen Nordmann kerstboom

Kijkt u ook zo uit naar het kopen van een kerstboom? Wij verkopen kerstbomen met en zonder kluit. Wij hebben een ruim aanbod van verschillende soorten kerstbomen, elk met zijn eigen voordelen. Weet u waarom de Nordmann spar zo populair is als kerstboom? Wij vertellen u graag waarom de Nordmann spar de bekendste kerstboomsoort is binnen Europa. Het ligt aan de combinatie van een aantal factoren wat deze boom zo geschikt maakt als kerstboom: 

  • De prachtige piramidevorm
  • De zachte, ronde naalden
  • Geen uitvallende naalden
  • De felle, groene kleur
  • De subtiele bomengeur, de geur is gangbaar voor mensen met een allergie

Nordmann kerstboom - Roden

Kerstboom standaard

Bij Tuincentrum Roden verkopen we handige kerstboomstandaards waarin u uw kerstboom gemakkelijk zet. Wij verkopen verschillende kerstboomstandaards. Met een kerstboomstandaard zet u gemakkelijk uw kerstboom rechtop. Een kerstboomstandaard zorgt ervoor dat uw boom direct kaarsrecht staat. Wij zagen bij de aankoop van uw Nordmann kerstboom een stuk van 5-10 cm van de bodem van de stam. Heeft u een kerstboomstandaard met schroeven die u moet aandraaien om te zorgen dat de boom recht staat? Of heeft u een kerstboomstandaard met een pin? Als u thuiskomt, zet u uw kerstboom rechtop met de standaard en vult u het reservoir met water. Het waterreservoir vult u met water zodat de boom gezond blijft en zijn naalden behoudt. Hierdoor blijft uw kerstboom mooi groen en stevig. Zo komt dit jaar zeker de feestdagen door!

Hoe houd ik mijn kerstboom mooi?

Wij merken dat mensen steeds eerder de kerstboom opzetten, met name dit jaar. Wellicht is Sinterklaas het land nog niet uit, maar wilt u de kerstspullen alvast van zolder halen. Het is handig om te weten welke tips u moet toepassen om uw kerstboom zo lang mogelijk mooi, groen en gezond te houden. Wij geven u graag een paar tips voor het mooi houden van uw kerstboom. Het is belangrijk dat u voor en tijdens de kerst wat voorzorgmaatregelen treft, zodat u zo lang mogelijk geniet van uw kerstboom. Volg onderstaande tips voor het zo lang mogelijk mooi houden van uw kerstboom:

  • Zaag bij thuiskomst ongeveer 3 cm van de onderkant van de stam af, zo neemt de boom beter water op.

  • Laat uw boom eerst even acclimatiseren in de schuur of onder een afdakje in de tuin. Daarna haalt u de boom naar binnen.

  • Zorg dat de boom tijdens de kerstperiode altijd een klein laagje water in de standaard heeft staan, zo droogt de boom niet uit.

  • Plaats uw kerstboom niet te dicht bij een verwarming, de droge lucht van de radiator zorgt voor droge naalden, waardoor de naalden sneller uitvallen.

Koop een Nordmann kerstboom bij Tuincentrum Roden

Woont u in de omgeving Groningen, Leek, Eelde, Marum, Zevenhuizen? Breng dan een bezoek aan Tuincentrum Roden. Wij hebben vanaf eind november een prachtig assortiment echte kerstbomen, waaronder de veel gekochte Nordmann kerstboom. Ons kerstbomenaanbod is zeer ruim, wij verkopen kleine bomen van ongeveer 60 cm tot hele grote bomen van boven de 2 meter. Vraag onze medewerkers om advies. Zij vertellen u graag alle ins-and-outs over onze verschillende soorten kerstbomen. Bezoek ons tuincentrum in Roden, vlakbij Groningen en haal de kerstsfeer in huis. Tot ziens bij de sfeervolle kerstshow vanTuincentrum Roden. Bekijk onze openingstijden op onze contactpagina.

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Koningsdag! 'Oranje boven' in huis en tuin!

Koningsdag komt eraan en Nederland kleurt langzaam aan weer helemaal oranje! Zelf als je niet koningsgezind bent is het een fijne, opbeurende kleur, zowel binnen als buiten. Ons tuincentrum in Roden geeft (combinatie)tips voor de mooiste oranje snijbloemen, kamer-, tuin- en balkonplanten.

Lees meer...
Onkruid? Weg ermee!

Alles staat weer in bloei, inclusief het onkruid. Wij geven tips voor het herkennen en verwijderen van onkruid.

Lees meer...