€50 korting op een regenton

€50 korting op een regenton

Woont u in de gemeente Noordenveld? Dan krijgt u in 2023 €50 korting op een regenton naar keuze! Gemeente Noordenveld zet zich in voor een duurzamere gemeente. Samen zorgen we voor een duurzamere samenleving. Doe mee met de actie van Duurzaam Noordenveld en koop een regenton bij Tuincentrum Roden tegen €50 korting. Bezoek ons tuincentrum in Roden, bekijk het aanbod en installeer ook een regenton. Wij hebben regentonnen in verschillende materialen, maten en prijsklassen. Kom langs!

HOE WERKT DE ACTIE? 

Om te profiteren van de kortingsactie, downloadt u de kortingsbon van Duurzaam Noordenveld. Door deze bon in te vullen en in te leveren bij Tuincentrum Roden, ontvangt u direct €50 korting op een regenton naar keuze. Hieronder leest u hoe dit in zijn werk gaat:

 1. Download de kortingsbon van Duurzaam Noordenveld
 2. Print de kortingsbon
 3. Vul uw adresgegevens in*
 4. Lever de ingevulde kortingsbon in bij Tuincentrum Roden
 5. Ontvang direct €50 korting op een regenton naar keuze! 

Download de kortingsbon

 

 

Regentonactie - Tuincentrum Roden

*Duurzaam Noordenveld gebruikt uw gegevens alleen om de verspreiding van regentonnen in de gemeente in beeld te brengen.

** Deze kortingsbon is niet inwisselbaar voor geld.

Regenton kopen

Inwoners van de Gemeente Noordenveld profiteren dit jaar van €50 korting op een regenton naar keuze. Wilt u ook een regenton kopen? Bij Tuincentrum Roden verkopen we verschillende soorten regentonnen, waaronder: 

 • Houten regenton
 • Regenton kunststof
 • Kleine regenton
 • Smalle regenton

Bent u op zoek naar een stijlvolle regenton? Bij ons vindt u regentonnen van het merk elho. Deze tijdloze producten zijn gemaakt van kunststof en passen door hun moderne look in elke tuin. Kom langs en bekijk ons aanbod. Wat kost een regenton? Bij Tuincentrum Roden hebben regentonnen voor elk budget. Met de €50 kortingsbon betaalt u nu nog minder!

Download de kortingsbon

 

Regenton aansluiten

Als u de perfecte regenton hebt gevonden, is het tijd voor de installatie. Wij helpen u graag op weg. Voordat u een regenton aansluit, is het handig om van tevoren te weten of de plek die u in uw hoofd heeft, geschikt is voor de installatie van een regenton. Stel uzelf de volgende vragen: 

 • Loopt er een regenpijp op de plek waar u de regenton wilt plaatsen?
 • Is er een afvoerpunt waar overtollig water heen kan lopen?

Mogelijk moet u voordat u een regenton koopt, eerst nog wat klussen (laten) uitvoeren. Zodra de regenton op een plek staat dicht bij een regenpijp, kan de installatie beginnen. 

Regentonactie - Tuincentrum Roden (2)

Regenton installeren in 6 stappen

 1. Meet de hoogte waarop de regenwaterautomaat moet komen en teken dit af op de regenpijp
 2. Zaag een stukje uit de regenpijp
 3. Installeer de regenwaterautomaat tussen de regenpijp
 4. Boor een gat in de regenton op de plaats waar de vulautomaat komt
 5. Installeer de afvoerpijp van de vulautomaat op de regenton
 6. Monteer het kraantje en draai deze vast

Koop een regenton met €50 korting bij Tuincentrum Roden

Bezoek Tuincentrum Roden nabij Groningen en start met het opvangen van regenwater. Gebruik dit opgevangen water om de planten mee water te geven, de ramen mee te lappen, de auto mee te wassen of als drinkwater voor tuin- of huisdieren. Heeft u advies nodig over welke regenton het beste bij u past? Kom langs en vraag onze medewerkers om raad. 

Bezoek Tuincentrum Roden

Kijk ook eens naar de volgende berichten:

Tuin- en potplanten met zomerse geuren

Op zoek naar een natuurlijk zomers parfum? Wij bieden voldoende keuze uit tuin- en potplanten die heerlijk geuren.

Lees meer...
Tuintips voor de langste dag van het jaar

Op 20 juni is het de langste dag van het jaar. Dat betekent (mid)zomer! De ideale tijd om ervoor te zorgen dat je tuin- en balkonplanten nog lang en rijk zullen bloeien. Waarom en hoe ontdek je hier!

Lees meer...