Actie: €50 korting op een regenton

Ontvang €50 korting op een regenton naar keuze. Gemeente Noordenveld zet zich in voor meer duurzaamheidsacties in onze gemeente. Daarom ontvangt u in 2023 €50 korting op een regenton naar keuze. Tuincentrum Roden biedt een mooi aanbod aan regentonnen in verschillende materialen, maten en prijsklassen. 

Hoe werkt de actie? 

 1. Download de kortingsbon van Duurzaam Noordenveld
 2. Print de kortingsbon
 3. Vul uw adresgegevens in*
 4. Lever de ingevulde kortingsbon in bij Tuincentrum Roden
 5. Ontvang direct €50 korting op een regenton naar keuze! 

Download de kortingsbon

Kortingsbon regentonactie - Tuincentrum Roden

*Duurzaam Noordenveld gebruikt uw gegevens alleen om de verspreiding van regentonnen in de gemeente in beeld te brengen.

** Deze kortingsbon is niet inwisselbaar voor geld.

Waarom een regenton installeren? 

In Nederland regent het regelmatig. De regen die in ons land valt, is schoon en zeer bruikbaar voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld: 

 • planten water geven
 • wassen van de auto
 • wassen van de ramen
 • drinkwater voor dieren, zoals huisdieren, maar ook tuindieren als vogels en egels

Plaats een regenton en bespaar kostbaar schoon water, energie en tevens geld op uw waterrekening! Moeder Natuur, uw planten en de diertjes zijn u eeuwig dankbaar!

Actie Regenton - Tuincentrum Roden

Wat is de beste tijd om een regenton te installeren?

Het antwoord is: wanneer er veel regen valt. In het voorjaar, najaar of in de winter, dus. 's Zomers valt er over het algemeen veel minder neerslag en heeft u juist opgevangen regenwater nodig. Installeer uw regenton nog vóór de zomer, zodat u uw planten deze zomer al water geeft met opgeslagen hemelwater uit uw regenton. Kom langs bij Tuincentrum Roden en bekijk ons assortiment. Een regenton installeren is niet moeilijk. Voordat u een regenton koopt, neem dan even de tijd om na te denken over het volgende: 

 • Waar komt de regenton te staan? 
 • Loopt hier al een regenpijp?
 • Zorg voor een afvoerpunt voor het overtollige water.

Wilt u ook een regenton? Download de kortingsbon en ontvang €50 korting op een regenton naar keuze bij Tuincentrum Roden.

Download de kortingsbon

Actie Regenton - Tuincentrum Roden

Regenton kopen bij Tuincentrum Roden

Tuincentrum Roden draagt graag bij aan een duurzamere gemeente. Profiteer dit jaar van deze mooie kortingsactie in samenwerking met Duurzaam Noordenveld.  Wacht niet te lang en installeer dit voorjaar nog een regenton. Verduurzaam de gemeente Noordenveld en vang samen met uw buren regenwater op! Wilt u meer informatie de regentonactie of andere duurzame oplossingen voor in de tuin? Kom dan langs in ons tuincentrum in Roden, nabij Groningen en Assen en vraag onze medewerkers om advies.

Bekijk openingstijden